small group

Strength & Conditioning
Heavybag & Pads
Thaiboxing Technique & Sparring

Trainen in groepsverband geeft motivatie en door anderen vul je je energie aan. Maar daarbij is persoonlijke aandacht, oog voor details in techniek en postuur ook erg belangrijk.

Daarom hebben al onze groepslessen een maximum aantal deelnemers van 12 personen, zodat we ook in de groepslessen je de juiste aandacht kunnen geven.

Onze Small group lessen zijn: 

  • Strength & Conditioning
  • Heavybag & Pads
  • Thaiboxing Technique & Sparring

Ook onze kinder- en tienerlessen zijn in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers.

 

STRENGTH &
CONDITIONING

Balans en stabiliteit
Kracht en uithoudingsvermogen
Snelheid en explosiviteit

Strength & Conditioning heeft als doel om je hele lichaam te trainen.

De training is een uitdagende mix van kracht, balans, stabiliteit, conditie en uithoudingsvermogen. Het is geschikt voor ieder wens of je nu sneller wilt worden, wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen. Strength & Conditioning is essentieel om jouw doel te bereiken.

Wij bieden een gefaseerd programma aan waarin we inzoomen op de volgende onderdelen:

  • Balans en stabiliteit
  • Kracht en uithoudingsvermogen
  • Snelheid en explosiviteit

 

thaiboxing

ZAKTRAINING EN PADS
TECHNIEKEN EN SPARREN

Thaiboksen is een vechtsport waarin je fysieke en mentale discipline opbouwt.

Thaiboksen oftewel Muay Thai is de oorspronkelijke vorm van het hedendaagse kickboksen.

Wij bieden hierin 2 vormen aan in de Small Group lessen:

  • Zaktraining en pads
  • Techniek en sparren

 

KIDS & TEENS

WERKEN AAN ZELFVERTROUWEN
FYSIEK EN MENTAAL STERKER
AGRESSIEREGULATIE

Sport is een effectief middel om een actieve bijdrage te leveren aan bredere doelen. Met name vechtsport heeft alles in zich om als pedagogisch instrument ingezet te worden. Daarom biedt Patricks Gym weerbaarheidstrainingen en Thaiboksen aan voor kinderen.

Sporten is gezond, leuk en sport verbroedert.

FIGHT RIGHT-KEURMERK

Het door de Rijksoverheid erkende Fight Right-keurmerk is een kwalitatief en onderscheidend keurmerk voor (vecht)sportclubs die de maatschappelijke en pedagogische waarde van vechtsport ondersteunen. Zo wordt de kwaliteit van het aanbod verhoogd en de veiligheid van sporters gewaarborgd.

Patricks Gym beschikt over dit keurmerk en is een officiële sponsor van het NIVM. Meer informatie over het NIVM kunt u hier bekijken: www.nivm.nl.

4 – 8 JAAR

Het doel is om kinderen meer zelfvetrouwen te geven. Door obstakels en behendigheidsoefeningen te doen, staan ze niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker in hun schoenen.

9 – 14 JAAR

Tijdens deze lessen leren de kinderen deels om te gaan met Thaibokstechnieken. Daarnaast houden we de ‘fun factor’ hoog door middel van themagerichte sportspellen aan te bieden. Sporten is niet alleen gezond zijn, maar ook leuk zijn!

15 – 18 JAAR

Voor deze groep jongvolwassen richten wij ons meer op Thaibokstechnieken. Daarnaast houden wij rekening met de eventuele agressieregulatie binnen deze doelgroep. Het verantwoord omgaan met vechttechniek staat als erecode binnen onze onderneming.

 

PRIVATE
GROUPS

Boksen
Kracht
Teambuilding

Het is ook mogelijk om een vriendengroep of met collega’s samen te trainen. Boksen, kracht en conditie of een combinatie daarvan, alles is bespreekbaar.

Of het gaat om teambuilding, leuke hobby met vrienden of gewoon een gezellig actief dagje uit is. Wij richten een uitdagende training in voor de hele groep.

Prijzen en tijden op aanvraag.

 

August Allebéplein 43
1062 AB Amsterdam

Whatsapp +31(0)6 20 891 892