Of je nu aan je conditie of je zelfvertrouwen wilt werken, wilt afvallen, hulp nodig hebt bij revalidatie of wilt leren Thaiboksen, bij Patricks Gym ben je aan het juiste adres. Wij zijn geen ‘dertien in een dozijn-sportschool’ waar elke paar maanden een nieuw hip programma gelanceerd wordt. Bij ons wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en aan kunt om zo tot een uitgebalanceerde training te komen, zodat je gegarandeerd resultaat boekt.

Bij Patricks Gym trainen we in kleine groepen of één-op-één, zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is. Onze gediplomeerde (vechtsport)trainers begeleiden je intensief en zorgen ervoor dat je op korte en op lange termijn je doelen behaalt. We streven naar een echte gedragsverandering, zodat je je ook in de toekomst fit voelt, op gewicht blijft en mentaal sterk bent.

 

PATRICK

Patrick, oprichter van Patricks Gym, raakte al jong gefascineerd door vechtsport: als kind beoefende hij judo en kung-fu. Later kwam hij in aanraking met kickboksen en raakte snel verslaafd aan het sparren en de mentale kracht die nodig is bij deze vechtsport. In Thailand leerde Patrick de oorspronkelijke vorm van kickboksen, Muay Thai oftewel Thaiboksen, kennen. Tijdens verschillende Thaibokskampen verfijnde hij daar zijn vechttechniek.

In 2010 besloot Patrick van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij volgde diverse opleidingen en is naast Correctieve Houding Specialist (NASM) ook docent weerbaarheid en agressieregulatie. Daarnaast heeft hij zich langdurig beziggehouden met mentale coaching. Hierdoor is Patrick een ontzettend goede motivator. Met zijn uitgebreide kennis van de menselijke anatomie, lichaamsbalans en mentale aspecten is hij optimaal in staat je mogelijkheden in te schatten en met jou je persoonlijke doelen vast te stellen.

volker

Volker is een geboren en getogen Amsterdammer en van jongs af aan gebiologeerd door ‘martial arts’. Hij heeft verschillende vechtsporten beoefend waaronder judo, karate,  kickboksen en uit eindelijk is hij in Thailand verliefd geworden op zijn huidige passie Muay Thai. Hij neemt het merendeel van de kinder- en tienerlessen voor zich en ook met een reden: Volker werkt graag met kinderen en wordt ook wel de GVR van Patricks Gym genoemd. Hij is een gediplomeerd agressie- en weerbaarheidstrainer en is naast zijn werk bij Patricks Gym ook werkzaam als zwemleraar en ‘lifeguard’.

Dahmane

Met alle benodigde personal training-diploma’s op zak en een grote tas vol met Kick boks en Muay Thai -ervaring klopte Dahmane aan bij Patricks Gym. Dahmane is een jonge, atletische en talentvolle trainer met veel geduld en leert je de meest verfijnde kickboks en Muay Thai-technieken die hij bij het oude Vos gym heeft geleerd. Maar hij is ook gespecialiseerd in functioneel bewegen, kracht en duurtraining en daarnaast heeft hij gezond leven tot een kunst verheven, dus ook voor voedingsadvies kun je bij hem terecht.

djamil

Voor Djamil is sport altijd al een passie geweest en dat met name de vechtsport. Hij besloot al op jonge leeftijd dat hij daar zijn beroep van wilde maken. Zo gezegd, zo gedaan. Hij begeleidt graag mensen in het bereiken van hun sport- en gezondsheidsdoelen en vindt het fantastisch wanneer mensen groeien onder zijn supervisie. Op de opleiding “Sport en Bewegen” heeft hij zich vrij breed kunnen oriënteren, maar zijn specialisatie ligt echter wel in vechtsport.

mEktoub

Mektoub, hier vlakbij opgegroeid in Bos en Lommer, was 10 jaar jong toen hij met boksen begon. Op zijn 15e maakte hij de overstap naar Muay Thai. Beide disciplines zijn met elkaar verweven en hebben een leidende draad in zijn leven gevormd. Zoals de kunst van het boksen om te raken en niet geraakt worden. En in de Muay Thai te incasseren en te domineren. Het heeft hem discipline, balans, coördinatie en bewustzijn bijgebracht in alle aspecten van het leven. Als oud-wedstrijdvechter geeft hij graag zijn kennis en ervaring voort, opdat anderen er net zoveel profijt van zullen hebben.

Marius Bauerstraat 28

1062 AR Amsterdam

MARIUS BAUERSTRAAT 28
1062 AR AMSTERDAM
INFO@PATRICKSGYM.COM